Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. | 
| alcoholpercentage: | 4.0 % | 
| begin-SG: | 1046 | 
| eind-SG: | 1015 | 
| EBC (kleur): | 0.0 | 
| EBU (bitterheid): | 0.0 | 
 
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden | 
|---|
| Palemout (7 EBC) | 1250 g. | 
  | 
7 EBC
 | 
  | 
| Ambermout (60 EBC) | 250 g. | 
  | 
60 EBC
 | 
  | 
| Zwarte mout (1500 EBC) | 215 g. | 
  | 
1500 EBC
 | 
  | 
| Havervlokken | 745 g. | 
  | 
  | 
  | 
| Fuggels Copper | 7 g. | 
90 min. | 
  | 
Bloemen   | 
| Goldings | 7 g. | 
  | 
4 α
 | 
Bloemen   | 
| Wyeast 1084 Irish Ale | 7.3 liter | 
  | 
  | 
  | 
| Maischwater |   | 
  | 
  | 
Leverancier: Kraan  | 
| Spoelwater |   | 
  | 
  | 
Leverancier: Kraan  | 
| Bottelsuiker | 6gr/liter | 
  | 
  | 
  | 
 
Maischschema
| 68 °C | 77 °C | 
| 120 min. | 60 min. |