Oatmeal Stout

van:Rob Zijlstra
klasse:A
stijl:Stout

Recept gegevens

batchgrootte:10 l.
alcoholpercentage:4.0 %
begin-SG:1046
eind-SG:1015
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardebijzonderheden
Palemout (7 EBC)1250 g.   7 EBC  
Ambermout (60 EBC)250 g.   60 EBC  
Zwarte mout (1500 EBC)215 g.   1500 EBC  
Havervlokken745 g.      
Fuggels Copper7 g. 90 min.   Bloemen  
Goldings7 g.   4 α Bloemen  
Wyeast 1084 Irish Ale7.3 liter      
Maischwater      Leverancier: Kraan
Spoelwater      Leverancier: Kraan
Bottelsuiker6gr/liter      

Maischschema

68 °C77 °C
120 min.60 min.
't Wort Wat receptendatabase: http://www.twortwat.nl/recepten?id=81