Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. | 
| kooktijd: | 60 min. | 
| begin-SG: | 1050 | 
| EBC (kleur): | 0.0 | 
| EBU (bitterheid): | 0.0 | 
 
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden | 
|---|
| Pilsmout (3 EBC)  | 1.8 kg. | 
  | 
3 EBC
 | 
Leverancier: Dingemans  | 
| Maisgries | 170 g. | 
  | 
  | 
  | 
| Target | 12 g. | 
60 min. | 
8 α
 | 
Bloemen   | 
| Saaz | 10 g. | 
10 min. | 
2.5 α
 | 
Bloemen   | 
| Saflager S-23 | 2 zakjes | 
  | 
  | 
Leverancier: Fermentis   | 
| Iers Mos (Irish Moss) | 1 tl. | 
  | 
  | 
  | 
| Maischwater | 9 liter | 
  | 
  | 
Leverancier: Kraan  | 
| Spoelwater |   | 
  | 
  | 
Leverancier: Kraan  | 
| Bottelsuiker | 6gr/liter | 
  | 
  | 
  | 
 
Maischschema
| 52 °C | 64 °C | 78 °C | 
| 15 min. | 75 min. | 1 min. |