Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. | 
| kooktijd: | 45 min. | 
| alcoholpercentage: | 4.0 % | 
| begin-SG: | 1044 | 
| eind-SG: | 1010 | 
| EBC (kleur): | 8.0 | 
| EBU (bitterheid): | 15.0 | 
| Brouwhuisefficiëntie: | 80 % | 
 
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden | 
|---|
| Vienna mout (8 EBC) | 1000 gr | 
  | 
8 EBC
 | 
  | 
| Tarwemout (4 EBC)  | 899 gr | 
  | 
4 EBC
 | 
  | 
| Maischwater | 7.4 ltr | 
  | 
  | 
Leverancier: Kraan  | 
| Spoelwater | 7.1 ltr | 
  | 
  | 
Leverancier: Kraan  | 
| Lublin | 30 | 
35 min. | 
2 α
 | 
Bloemen   | 
| Koriander | 1 gr | 
5 min. | 
  | 
  | 
| Sinaasappelschil, gedroogde | 3 gr | 
5 min. | 
  | 
  | 
| Lallemand Munich Classic | 11 gr | 
  | 
  | 
Leverancier: Lallemand  | 
| Bottelsuiker | 5 gr/ltr | 
  | 
  | 
  | 
 
Maischschema
| 71 °C | 67 °C | 78 °C | 
| Stort min. | 60 min. | 5 min. |