Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. | 
| kooktijd: | 60 min. | 
| alcoholpercentage: | 4.3 % | 
| begin-SG: | 1045 | 
| eind-SG: | 1012 | 
| EBC (kleur): | 0.0 | 
| EBU (bitterheid): | 33.0 | 
| Brouwhuisefficiëntie: | 78 % | 
 
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden | 
|---|
| Pilsmout (3 EBC)  | 935 gr | 
  | 
3 EBC
 | 
Leverancier: Dingemans  | 
| Vienna mout (8 EBC) | 200 gr | 
  | 
8 EBC
 | 
  | 
| Caramelmout (80 EBC) | 70 gr | 
  | 
80 EBC
 | 
  | 
| Cara Pilsmout (3 EBC) | 150 gr | 
  | 
3 EBC
 | 
  | 
| Centennial | 2.6 gr | 
60 min. | 
10.9 α
 | 
Bloemen   | 
| Amarillo | 2.6 gr | 
60 min. | 
8.7 α
 | 
Bloemen   | 
| Centennial | 10.4 gr | 
10 min. | 
10.9 α
 | 
Bloemen   | 
| Amarillo | 10.4 gr | 
10 min. | 
8.7 α
 | 
Bloemen   | 
| Centennial | 10.4 gr | 
  | 
10.9 α
 | 
Bloemen   | 
| Amarillo | 10.4 gr | 
  | 
8.7 α
 | 
Bloemen   | 
| Citra  | 10.4 gr | 
dry hop min. | 
11.1 α
 | 
Bloemen   | 
| Safale US-05 | 1 | 
  | 
  | 
Leverancier: Fermentis  | 
| Maischwater | 3.7 liter | 
  | 
  | 
Leverancier: Kraan  | 
| Spoelwater |   | 
  | 
  | 
Leverancier: Kraan  | 
| Bottelsuiker | 7 gr/liter | 
  | 
  | 
  |