Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. |
| alcoholpercentage: | 4.6 % |
| begin-SG: | 1050 |
| eind-SG: | 1015 |
| EBC (kleur): | 0.0 |
| EBU (bitterheid): | 23.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
|---|
| Pilsmout (3 EBC) | 2.25 kg. |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
| Aromamout (50 EBC) | 225 g. |
|
50 EBC
|
|
| Caramout (120 EBC) | 125 g. |
|
120 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
| Tarwemeel | 150 g. |
|
|
|
| Northern Brewer | 10 g. |
80 min. |
8 α
|
Bloemen |
| Goldings | 7.5 g. |
15 min. |
5 α
|
Bloemen |
| Yeasthead Delta E | |
|
|
|
| Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
| Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
| Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|
Maischschema
| 53 °C | 62 °C | 72 °C | 78 °C |
| 15 min. | 35 min. | 30 min. | 5 min. |