Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. |
| alcoholpercentage: | 4.0 % |
| begin-SG: | 1046 |
| eind-SG: | 1015 |
| EBC (kleur): | 0.0 |
| EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
|---|
| Palemout (7 EBC) | 1250 g. |
|
7 EBC
|
|
| Ambermout (60 EBC) | 250 g. |
|
60 EBC
|
|
| Zwarte mout (1500 EBC) | 215 g. |
|
1500 EBC
|
|
| Havervlokken | 745 g. |
|
|
|
| Fuggels Copper | 7 g. |
90 min. |
|
Bloemen |
| Goldings | 7 g. |
|
4 α
|
Bloemen |
| Wyeast 1084 Irish Ale | 7.3 liter |
|
|
|
| Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
| Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
| Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|
Maischschema
| 68 °C | 77 °C |
| 120 min. | 60 min. |