Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 60 min. |
begin-SG: | 1062 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Watertype | aanzuren tot pH = 4.2 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Pilsmout (3 EBC) | 2 kg. |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Northern Brewer | 10 g. |
60 min. |
9.5 α
|
Bloemen |
Northern Brewer | 24 g. |
10 min. |
9.5 α
|
Bloemen |
Lindebloesemhoning | 1.8 kg. |
|
|
|
Wyeast 2565 Kölsch | 1 zakje |
|
|
|
Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|
Maischschema
54 °C | 64 °C | 73 °C | 78 °C |
15 min. | 45 min. | 15 min. | 2 min. |