Coroma Cornbeer

datum:17 september 2022
van:Guus van der Veek
klasse:A
stijl:International Pale Lager

Recept gegevens

batchgrootte:20 l.
kooktijd:60 min.
alcoholpercentage:5.5 %
begin-SG:1053
eind-SG:1011
EBC (kleur):6.0
EBU (bitterheid):19.0
Brouwhuisefficiëntie:67 %

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardebijzonderheden
Swaen Pilsner - Pilsmout3450 g   3 EBC Leverancier: The Swaen
Maisvlokken1000 g      
CaraPils490 g   25 EBC Leverancier: Weyermann
Rijsthulzen250 g      
Rijstevlokken75 g      
Galena hopbloemen 8 g 60 min. 14.2 α Bloemen  
Galena hopbloemen 11 g 10 min. 14.2 α Bloemen  
Gistvoeding (Yeast Nutrition)2 g 10 min.   Leverancier: Wyeast
Iers Mos (Irish Moss)5 g 10 min.    
Safale K-972 pk     Leverancier: Fermentis
Gedemineraliseerd water24 l      
Gedemineraliseerd water7 l      

Maischschema

52 °C67 °C75 °C
10 min.60 min.10 min.
't Wort Wat receptendatabase: http://www.twortwat.nl/recepten?id=378