Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 60 min. |
begin-SG: | 1063 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Brouwhuisefficiëntie: | 70 % |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Tarwemout (4 EBC) | 2.5 kg. |
|
4 EBC
|
|
Tarwemout (4 EBC) | 500 g. |
|
4 EBC
|
|
Tarwemout (4 EBC) | 75 g. |
|
4 EBC
|
|
Hallertau | 20 g. |
60 min. |
2 α
|
Bloemen |
Korianderpoeder | 10 g. |
3 min. |
|
|
Sinaasappelen | 2 g. |
3 min. |
|
|
Bovengist | |
|
|
|
Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | |
|
|
|
Maischschema
45 °C | 55 °C | 65 °C | 72 °C |
10 min. | 30 min. | 60 min. | 30 min. |