Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 80 min. |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Pilsmout (3 EBC) | 3 kg |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Caramelmout (150 EBC) | 500 g. |
|
150 EBC
|
|
Chocolademout (1000 EBC) | 50 g. |
|
1000 EBC
|
|
Target | 15 g. |
80 min. |
9 α
|
Bloemen |
Hallertau Hersbrücker | 15 g. |
10 min. |
3 α
|
Bloemen |
Standaard bovengist | 5 g. |
|
|
|
Gerstevlokken | |
|
|
|
Gierst | |
|
|
|
Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|
Maischschema
55 °C | 63 °C | 73 °C | 78 °C |
30 min. | 45 min. | 30 min. | 1 min. |