Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 80 min. |
| EBC (kleur): | 0.0 |
| EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
|---|
| Pilsmout (3 EBC) | 3 kg |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
| Caramelmout (150 EBC) | 500 g. |
|
150 EBC
|
|
| Chocolademout (1000 EBC) | 50 g. |
|
1000 EBC
|
|
| Target | 15 g. |
80 min. |
9 α
|
Bloemen |
| Hallertau Hersbrücker | 15 g. |
10 min. |
3 α
|
Bloemen |
| Standaard bovengist | 5 g. |
|
|
|
| Gerstevlokken | |
|
|
|
| Gierst | |
|
|
|
| Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|
Maischschema
| 55 °C | 63 °C | 73 °C | 78 °C |
| 30 min. | 45 min. | 30 min. | 1 min. |