Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. | 
| kooktijd: | 60 min. | 
| alcoholpercentage: | 5.1 % | 
| begin-SG: | 1046 | 
| eind-SG: | 1010 | 
| EBC (kleur): | 7.0 | 
| EBU (bitterheid): | 15.0 | 
| Brouwhuisefficiëntie: | 75 % | 
 
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden | 
|---|
| Pilsmout (3 EBC) | 1000 gr |  | 3 EBC | Leverancier: Dingemans | 
| Tarwevlokken | 880 gr |  |  |  | 
| Munichmout (15 EBC) | 80 gr |  | 15 EBC |  | 
| Havervlokken (2 EBC) | 200 gr |  | 2 EBC |  | 
| Hallertau Perle | 10 gr | 60 min. | 6.5 α | Bloemen | 
| Koriander | 5 gr | 5 min. |  |  | 
| Citroenschil | 17 gr | 5 min. |  |  | 
| Maischwater | 8.9 ltr |  |  | Leverancier: Kraan | 
| Spoelwater | 7.8 ltr |  |  | Leverancier: Kraan | 
| Safbrew WB-06 | 1 |  |  | Leverancier: Fermentis | 
| Bottelsuiker | 5 gr/ltr |  |  |  | 
 
Maischschema
| 45 °C | 43 °C | 53 °C | 63 °C | 72 °C | 78 °C | 
| stort min. | 10 min. | 15 min. | 15 min. | 15 min. | 5 min. |