Bens Blond(e)

van:Ben Jacobs
klasse:C
stijl:Blond

Recept gegevens

batchgrootte:10 l.
kooktijd:90 min.
alcoholpercentage:0.0 %
begin-SG:1064
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardebijzonderheden
Pilsmout (3 EBC) 3 kg.   3 EBC Leverancier: Dingemans
Lindebloesemhoning200 g.      
Kandijsuiker, wit50 g.      
Hallertau Perle 10 g. 90 min. 5.5 α Bloemen  
Hallertau Perle 20 g. 15 min. 5.5 α Bloemen  
Koriander2 g. 15 min.    
Sinaasappelschil, gedroogde2 g. 15 min.    
Wyeast 1214 Belgian Abbeygiststarter      
Bottelsuiker6gr/liter      

Maischschema

53 °C63 °C72 °C78 °C
20 min.20 min.40 min.1 min.
't Wort Wat receptendatabase: http://www.twortwat.nl/recepten?id=177