Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 75 min. |
| alcoholpercentage: | 6.7 % |
| begin-SG: | 1065 |
| eind-SG: | 1014 |
| EBC (kleur): | 0.0 |
| EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
|---|
| Pilsmout (3 EBC) | 2.6 kg. |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
| Suiker | 190 g. |
|
|
|
| Saaz | 13 g. |
75 min. |
3.2 α
|
Bloemen |
| Styrian Goldings hopbloemen | 4 g. |
75 min. |
4.5 α
|
Bloemen |
| Saaz | 10 g. |
15 min. |
3.2 α
|
Bloemen |
| Styrian Goldings hopbloemen | 4 g. |
15 min. |
4.5 α
|
Bloemen |
| Chouffe giststarter | |
|
|
|
| Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
| Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
| Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|
Maischschema
| 60 °C | 70 °C | 75 °C | 78 °C |
| 45 min. | 30 min. | 5 min. | 1 min. |