Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 90 min. |
| alcoholpercentage: | 5.0 % |
| begin-SG: | 1050 |
| eind-SG: | 1010 |
| EBC (kleur): | 125.0 |
| EBU (bitterheid): | 30.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
|---|
| Palemout (7 EBC) | 1640 |
|
7 EBC
|
|
| Chocolademout (900 EBC) | 100 |
|
900 EBC
|
|
| Zwarte mout (1300 EBC) | 50 |
|
1300 EBC
|
|
| Havervlokken (2 EBC) | 200 |
|
2 EBC
|
|
| Bramling Cross | 22 |
90 min. |
5.5 α
|
Bloemen Leverancier: Van der Kooy |
| Wyeast 1084 Irish Ale | 1 |
|
|
|
| Maischwater | 6 liter |
|
|
Leverancier: Kraan |
| Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
| Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|