Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
begin-SG: | 1063 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Tarwemout (4 EBC) | 960 g. |
|
4 EBC
|
|
Munichmout (17 EBC) | 720 g. |
|
17 EBC
|
|
Pilsmout (3 EBC) | 600 g. |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Caramout (150 EBC) | 120 g. |
|
150 EBC
|
|
Wyeast 3068 Weihenstephan | |
|
|
|
Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | |
|
|
|
Maischschema
37 °C | 52 °C | 65 °C | 72 °C | 78 °C |
15 min. | 15 min. | 45 min. | 10 min. | 5 min. |