Weizenbier

van:Erik van Dordrecht
klasse:A
stijl:Weizen

Recept gegevens

batchgrootte:10 l.
begin-SG:1063
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardebijzonderheden
Tarwemout (4 EBC) 960 g.   4 EBC  
Munichmout (17 EBC)720 g.   17 EBC  
Pilsmout (3 EBC) 600 g.   3 EBC Leverancier: Dingemans
Caramout (150 EBC)120 g.   150 EBC  
Wyeast 3068 Weihenstephan       
Maischwater      Leverancier: Kraan
Spoelwater      Leverancier: Kraan
Bottelsuiker       

Maischschema

37 °C52 °C65 °C72 °C78 °C
15 min.15 min.45 min.10 min.5 min.
't Wort Wat receptendatabase: http://www.twortwat.nl/recepten?id=118