Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 120 min. |
alcoholpercentage: | 10.7 % |
begin-SG: | 1104 |
eind-SG: | 1024 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Gambrinus 2-rijige mout | 6 kg. |
|
|
|
Aromamout (55 EBC) | 580 g. |
|
55 EBC
|
|
Rijstevlokken | 470 g. |
|
|
|
Kandijsuiker, donker | 370 g. |
|
|
|
Progress | 15 g. |
120 min. |
6.2 α
|
Bloemen |
First Gold hop | 15 g. |
120 min. |
7.5 α
|
Bloemen |
Brewers Gold | 15 g. |
120 min. |
6.7 α
|
Bloemen |
Liberty | 15 g. |
120 min. |
4.5 α
|
Bloemen |
Amarillo | 15 g. |
30 min. |
8.2 α
|
Bloemen |
Northern Brewer | 15 g. |
30 min. |
8 α
|
Bloemen |
Crystal hop | 15 g. |
10 min. |
3.2 α
|
Bloemen |
Saaz hop | 15 g. |
10 min. |
4.2 α
|
Bloemen |
Styrian Goldings hopbloemen | 15 g. |
10 min. |
5.2 α
|
Bloemen |
Chinook | 15 g. |
10 min. |
12.3 α
|
Bloemen |
Wyeast 1728 Scottish Ale | |
|
|
|
Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|