Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
alcoholpercentage: | 6.8 % |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Pilsmout (3 EBC) | 2.7 kg. |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Havervlokken | 330 g. |
|
|
|
Kandijsuiker, wit | 130 g. |
|
|
|
Koriander | 3 g. |
|
|
|
Challenger hopbloemen | 12 g. |
90 min. |
7.2 α
|
Bloemen |
Hallertau | 8 |
90 min. |
5.3 α
|
Bloemen |
Hallertau | 8 |
30 min. |
3 α
|
Bloemen |
Yeasthead Delta X | 1 zakje |
|
|
|
Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | 6 gr/liter |
|
|
|
Maischschema
58 °C | 64 °C | 72 °C | 78 °C |
15 min. | 40 min. | 20 min. | 1 min. |