Irish Ale

van:Erwin Vermeij
klasse:A
stijl:Irish Red Ale

Recept gegevens

batchgrootte:10 l.
kooktijd:75 min.
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardebijzonderheden
Pilsmout (3 EBC) 1750 gr.   3 EBC Leverancier: Dingemans
Gerst, geroosterd (1000 EBC) 40 gr.   1000 EBC  
Challenger hopbloemen20 gr. 75 min. 6 α Bloemen  
Goldings10 gr. 10 min. 4 α Bloemen  
Wyeast 1084 Irish Ale       
Maischwater      Leverancier: Kraan
Spoelwater      Leverancier: Kraan
Bottelsuiker6gr/liter      

Maischschema

52 °C68 °C74 °C80 °C
15 min.40 min.20 min.1 min.
't Wort Wat receptendatabase: http://www.twortwat.nl/recepten?id=11