Terug naar overzicht

Van het bestuur, maart 2022

tww maart 2022
Door: Dennis van Rijswijk

Afgelopen clubavond

De afgelopen clubavond stond in het teken van de Algemene Leden vergadering. Bijzonder – en dat is toch vreemd – aan de avond was dat het weer een fysieke clubavond was in De Boerderij. Het was goed om leden weer te kunnen ontmoeten. Alhoewel er altijd interactie is tijdens een ALV, er moet immers gestemd worden, stond er ook nog iets extra's op het programma: stachelen. In kleine groepjes konden leden aan de slag met prachtige, door Walter vervaardigde, stachels. Deze worden verhit totdat ze roodgloeiend zijn en daarna in een rijk bier – tijdens de clubavond St. Bernardus Abt 12 –  gestoken waarmee de restsuikers karamelliseren en er een rijk schuim ontstaat. Een mooie activiteit die zorgde voor mooie interacties en gespreksstof.

Komende clubavond

De komende clubavond van 25 maart staat in het teken van smaakafwijkingen. Tijdens de avond wordt een praktische ‘cursus’ gegeven over smaakafwijkingen: hoe ze ontstaan, wat kun je eraan doen en wanneer zijn ze wel gewenst zijn? Naast de theorie gaan we ook smaakafwijkingen proeven. Het aantal plaatsen zal gelimiteerd zijn dus schrijf je, na ontvangst van de nieuwsflits, snel in!  

Nieuw bestuurslid

Ik ben erg verheugd dat we met Kees Heynis een nieuw bestuurslid hebben aangetrokken. Hij zal zich later in dit clubblad introduceren. Rest mij namens het bestuur, de commissies en de leden Walter Bakker te bedanken voor de jaren die hij in het bestuur heeft doorgebracht en zijn inzet voor de vereniging. Maar… dit is natuurlijk geen goodbye want Walter blijft gelukkig actief in de kwaliteitscommissie en geeft dus de komende clubavond acte de présence!

Terug naar overzicht